Телефон відділу продажу (097)199-02-69 (095)187-86-67 viber телефон (095)187-86-67 м. Київ, вул. Волинська 48/50 Офіс №303
Як обрати радіатор опалення Як обрати труби опалення Водяна або електрична тепла підлога Як обрати рушникосушку Як обрати котел опалення

Радіатори для квартири

Системи опалення в сучасних будинках квартирного типу мають певні відмінності. Це впливає на вибір радіатора опалення. На сьогодні розрізнюють такі типи: центральне опалення від ТЄЦ,  автономне опалення з котлом в квартирі, автономне опалення з котлом на будинок. Для кожного з них існують певні правила при виборі опалювального приладу. Радіатори для квартири необхідно підібрати з огляду на обмеження в кожній із видів систем опалення. В даній статті ми представимо коротко про те як правильно обрати радіатор для квартири.

Радіатори для квартир з центральним опаленням

При виборі радіаторів опалення для квартири яка отримує теплоносій від міського ТЄЦ необхідно брати до уваги такі важливі фактори: високий тиск води в системі, погана якість теплоносія, можливі пікові стрибки тиску (гідроудар), неможливість зміни знаходження трубопроводу (стояку). В таких умовах можуть працювати далеко не всі варіанти сучасних радіаторів опалення. Тому для квартири необхідно обирати сучасні біметалеві радіатори. Це буде най надійніший варіант. У такого виду радіаторів всередині знаходиться стальна труба яка значно зміцнює радіатор та робить його довговічним.

біметалічні радіатори для квартири Біметалічні радіатори - оптимально для квартири з центральним опаленням

Радіатори для квартири з власним котлом

Такий вид системи опалення частіше за все зустрічається в новобудовах. Рідше, в старих багатоквартирних будинках. Вислів "автономне опалення" до цього виду підходить найбільше. Квартири з власним котлом дуже зручні і доволі економні. Власник приміщення на свій розсуд може керувати системою опалення в повному обсязі. Для квартир с автономним опаленням підходять абсолютно всі без винятку види існуючих радіаторів опалення. Автономне опалення це не високий тиск в системі, хороша якість теплоносія, стабільні умови в роботі. Єдине на що треба звертати увагу так це робочі температури котла опалення. І підбирати радіатор для квартири виходячи с цих показників.

Радіатори для квартири з котлом на весь будинок

Такі системи опалення дуже часто зустрічаються в новобудовах. Котли встановлюють на цілий багатоквартирний будинок. В систему опалення такого виду також підходять практично всі види опалювальних радіаторів. Винятком можуть бути лише ті моделі які працюють в системах з максимальним робочим тиском 4 атмосфери. Але таких радіаторів доволі мало. В основному ж 99% існуючих моделей радіаторів підходять для становлення в квартири з котлом на будинок.

 

 

 

 

Сучасні технології опалення

м. Київ

вул. Волинська 48/50

Офіс 303

(093)839-36-29

info@technoteplo.com.ua

Інформація:

Про компанію

Доставка

Співпраця

Карта сайту

Повернення товарів

Гарантійне обслуговування

Наш канал в youtube

Наші послуги:

Фарбування радіаторів

Прорахунок радіаторів

Секційна збірка

Монтаж термоголовок

Оренда інструменту

Гідравлічна перевірка